En matopplevelse av de sjeldne!

Ta med familien eller vennegjengen på et historisk festmåltid i den ærverdige Herresalen i Erkebispegården.

I mer enn 800 år har Erkebispegården vært et møtested for mektige mennesker – en arena for viktige møter og storslagne fester. Under Sommer i Borggården blir den ærverdige Herresalen tilgjengelig for alle.

Små og store inviteres til Gjøglerens festmåltid, hvor kokk Geir Barstad tilbereder en historieinspirert treretters lunsj. Gjestende serveres også musikk og teater, og blir selv en del av forestillingen.

Meny

FORRETT
Baconpai med blomkål og muskat, fenalår med flatbrød og eggestand, røkt reinsdyrhjerte med fikenkompott.

HOVEDRETT
Bakt kylling glasert med krydret appelsinsaus, råstekte rotgrønnsaker og potet.

DESSERT
Semulegrynspudding med friske bær, marinert med en frisk saus spisset med pepper og eddik.

Info

  • 19., 20. og 21. juli kl. 13 i Herresalen i Erkebispegården.
  • Varighet ca. 1 time og 15 minutter.
  • Egnet for barn og voksne, fra 6 år og oppover.
  • Ingen alkoholservering.